Cosmetische huidverbetering

Al onze behandelingen zijn gefocust op resultaat! zowel bij huidproblemen, alsook het in conditie houden van de gezonde huid. De producten die tijdens de behandeling worden ingezet bevatten hoogwaardige ingrediënten die in de levende huidlagen hen werk doen.

Bij Skinlab helpen we je graag aan een gezonde huid met een mooie glow! We hebben tenslotte maar een huid, logisch dat je hier veel aandacht aan wilt besteden.

Eerste afspraak

Bij iedere huid hoort een gepersonaliseerde aanpak. Wanneer je voor de eerste keer bij Skinlab komt vinden we het belangrijk om jouw wensen en verwachtingen te bespreken en de conditie van de huid nauwkeurig te analyseren. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk behandel en productadvies op.

Huidscan

Ben je benieuwd wat er zich onder de huid afspeelt? Pigmentschade, talg en fijne lijntjes die wij nog niet kunnen waarnemen met het blote oog kunnen we zien met de huidscan. Met de Observ 520x huidanalyse krijg je antwoord op al je vragen!

 

 

Facials

Bij Skinlab werken we met het merk Image Skincare en ALPHA-H. Een merk wat staat voor effectieve huidverbetering. Door de hoogwaardige ingrediënten houden we jouw huid in topconditie en zorgen we ervoor dat huidproblemen en huidveroudering zo lang mogelijk wordt uitgesteld.

 

Oxygeneo

Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt? Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. De OxyGeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid.

Tripollar

Een Tripollar behandeling werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageenvezels samentrekken: huidverstrakkend effect. Een Tripollar radiofrequentie behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. 

Dermaplaning

Dermaplaning is een manuele/mechanische behandeling. Door middel van een steriel, voor dermaplaning ontworpen, mesje worden alle dode huidcellen en donsharen verwijderd. Sommigen denken dat het een scheerbehandeling is voor vrouwen. Een enge behandeling met een mesje… maar wat is het nou eigenlijk echt en wat moet je erover weten?

Ervaringen

“Een behandeling bij iris is super gezellig! Goede duidelijke uitleg en kijkt echt naar wat voor jou nodig is. Is open en eerlijk, probeert je niet zomaar iets aan te smeren maar gaat echt voor het gewenste resultaat!“

- Leonie

“Super enthousiast persoon met grote kennis van haar vak. Fijn persoon die je echt helpt en serieuze adviezen geeft zonder opdringerig te zijn. Top vakvrouw zeker aan te raden. Ik ben inmiddels vaste klant geworden.“

- Jaco

“Ik heb weer lekkere zachte voetjes. Zo heerlijk, even een momentje voor jezelf! Iris werkt heel netjes en hygiënisch. Het is altijd gezellig bij der!“

- Shannen

“Sinds kort kom ik voor mijn huid bij iris. Ze weet waar zij mee bezig is. Samen werken wij naar een mooie huid! Ik raad het iedereen aan om langs te gaan. Happy!!“

- Rosa

"Perfect! Voelde mij erg op mijn gemak en ben zeer benieuwd naar het resultaat."

- Anouk

"Het was weer heerlijk! Iris geeft een lekkere en goede behandeling en word altijd blij van der!"

- Lianne

Boek een afspraak in