Meet & treat

Eerste afspraak

Elke huid is anders en vraagt om gepersonaliseerde aanpak. Bij Skinlab by Iris vinden we het belangrijk om jouw wensen en verwachtingen samen te bespreken en vervolgens in kaart te brengen wat jouw huiddoel is. Naar aanleiding van het gesprek maken we een persoonlijk behandel en advies plan op. Ook krijg je van ons advies over welke producten je het beste thuis kan gebruiken om een nog beter resultaat te krijgen. Je krijgt hiervan een kostenindicatie zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Skinlab by Iris

Jouw eerste afspraak

Na het intakegesprek plannen we meestal direct een vervolgafspraak in, zoals in het behandelplan is geadviseerd.

Goed om te weten: om een goed inzicht te krijgen van jouw huidconditie tijdens de huidscan, is het van belang om de huid in de ochtend alleen gereinigd te hebben, geen dagcreme/SPF of foundation te dragen.

Waarom onderscheid Skinlab By Iris zich van andere salons?

Bij Skinlab vind ik het belangrijk dat we naar het hele plaatje kijken, zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid omdat ik er sterk in geloof dat veel huidproblemen van binnenuit komen. Door de doelgerichte en holistische aanpak gaan we bij skinlab net dat stapje verder. De focus is om de huid in de best mogelijke conditie te houden en door de oorzaak aan te pakken. Alleen dan behalen we het beste en blijvend resultaat!
- Skinlab By Iris

Welke behandeling is voor jouw geschikt?

We splitsen twee trajecten op. Het cosmetische- en het medische huidverbeteringstraject. Beide trajecten zijn even belangrijk maar verschillen van aanpak en mogelijkheden.

Heb je niet specifiek last van een huidprobleem, maar wil je jouw huid in een zo goed mogelijke conditie houden? dan is het cosmetische traject het meest geschikt voor jou.

Tijdens dit traject richten we ons vooral op anti-ging, jouw ontspanning en geven we de huid een boost met hoogwaardige, geconcentreerde ingrediënten. Ook als er geen huidklacht aanwezig is, is een huidscan waardevol om te zien welke factoren van invloed zijn om jouw ideale huidconditie te behouden. Naar aanleiding van de uitkomsten van de huidscan geven we een advies voor welke thuisproducten je het beste kan gebruiken. We passen bij elke behandeling de producten en ingrediënten aan naar behoefte van jouw huid. Dit doen wij elke behandeling opnieuw om je optimale huidverbetering te kunnen waarborgen. Bij Skinlab vinden we dat een gezonde huid ook liefde en aandacht verdiend. Speciaal daarvoor zijn de cosmetische behandelingen perfect om te ondergaan zodat jij met een stralende huid de salon verlaat.

Online een afspraak inplannen voor een cosmetisch traject? kies dan voor een intake gesprek + huidscan. Voor de vervolg afspraken geven we jouw tijdens de eerste behandeling een advies mee welke behandelingen het meest geschikt zijn voor jou zodat je dit altijd zelf online kunt inplannen.

Heb je last van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, rosacea of eczeem? Lees dan verder wat het medische traject voor jouw kan betekenen. We starten een medisch traject altijd met een intake gesprek en huidscan. In het geval van huidproblemen is dit een absolute must omdat we op deze manier de beste nul meting van jouw huid krijgen. Zo’n nulmeting is van belang om uiteindelijk te kunnen zien welk resultaat we hebben bereikt. Onderliggende problemen die we met het blote oog nog niet kunnen waarnemen, kunnen we wel met de Observ 520X huidscan. We krijgen hier een nauwkeuriger beeld van de diepere huidlagen en de structuur van de huid. Behandelingen die tijdens dit traject worden uitgevoerd zijn onder andere peelings en microneedling. Deze behandelingen bevatten net als het cosmetische traject hoog geconcentreerde ingrediënten. Het verschil bij het medische traject is dat de behandelingen intensiever zijn, doelgerichter op het probleem. Doordat de ervaring wat intensiever is, maakt het dat deze behandelingen minder ontspannend zijn. Gezien het medische traject intensiever is, vinden we het bij Skinlab van groot belang dat je hier goed in begeleidt wordt. Het juiste advies voor elke nieuwe behandeling is heel belangrijk waardoor de vervolg afspraken voor de medische behandelingen niet online ingepland kunnen worden. Dit gaat altijd samen in overleg met Iris.