Geneo+ behandeling

Oxygeneo

De Geneo+ behandeling is een next level facial met alleen maar voordelen. Het Geneo+ systeem is het eerste device wat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Tijdens de aangename behandeling maken wij gebruik van 2 bewezen technologieën: OxyGeneo zuurstofverrijking en Tripollar Radiofrequentie. De technologieën kunnen in combinatie met elkaar, maar ook afzonderlijk toegepast worden. We bereiken hierdoor uitstekende resultaten op het gebied van huidverbetering en -verjonging. 

Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem!

Skinlab by Iris

Wat is een oxygeneo?

Hét alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één!

Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt? Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. De OxyGeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid.

Radiofrequentie

De meest comfortabele & effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging.

Een TriPollar radiofrequentie behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

Geneo Oxypods

Elke OxyGeneo behandeling wordt afgestemd op jouw huidtype en huidconditie. Bij je eerste bezoek, vóór je behandeling, kijken we eerst naar je huid en bespreken we de mogelijkheden. Nadien maken we de keuze over welke ‘OxyPod’ en serum we gaan gebruiken.

Wil je gaan voor een optimaal en langdurig resultaat? Kies dan voor een kuur behandeling. Dit zijn 6 opeenvolgende behandelingen in te plannen over een periode van 2 tot 3 maanden.

Skinlab by iris

Balance - vette, gemengde huid

Skinlab by iris

Revive - anti aging

Skinlab by iris

Illuminate - verhelderend, hyperpigmentatie

Skinlab by iris

Hydrate - droge en vochtarme huid

Skinlab by iris

Detox - alle huidtypes

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij ook benieuwd welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid? Neem gerust contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden die bij jouw huid passen.

- Skinlab By Iris