Pedicure

Voeten zijn voor mij de basis. Ze brengen je overal, de hele dag en ons leven lang en hebben naar mijn mening dan ook de beste zorg en hygiëne nodig. De zware belasting van de voeten door de dagen heen leidt regelmatig tot voetproblemen. Bijvoorbeeld het ontstaan van ingegroeide nagels, likdoorns, eelt. Er kunnen ook andere voetaandoeningen ontstaan, denk hierbij aan kalk- en schimmelnagels. Op deze pagina zal ik uitleggen wat mijn werkwijze is en welke producten en behandelingen ik aanbied.

Als eerste in Hoogkarspel: de pedispa!

Een professionele aanpak voor de voeten

Tijdens de behandeling werk ik met moderne apparatuur ‘’Orthofex’’ met nattechniek. Via deze techniek wordt de huid tijdens de behandeling gekoeld door middel van waterspray. Dit zorgt ervoor dat de behandeling pijnloos en hygiënisch kan worden uitgevoerd.

 

Ik ben aangesloten bij Provoet. Dit is een landelijke brancheorganisatie voor pedicures en die behartigt de belangen van haar leden. Provoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die aangesloten zijn bij Provoet staan voor kwaliteit, hygiëne en vakmanschap.

Voor welke voetbehandelingen kan je bij mij terecht?

Voor zowel pedicures (voetklachten zoals eelt, likdoorns en ingegroeide nagels, kalk en schimmelnagels) als cosmetische voet behandelingen kan je bij mij terecht.

Een pedicure (basis) behandeling gaat als volgt

  • Intake en voetonderzoek
  • Desinfecteren van de huid en voeten
  • Nagels knippen, reinigen en mechanisch afwerken
  • Verwijderen van likdoorns, eeltplekken, kloven of ingegroeide nagels
  • Voetscrub en voetmassage, afsluitend met Footlogix voetenmousse.

Cosmetische behandeling

  • Basis voetbehandeling
  • Inclusief gellak. Gellak is een nagellak die bestaat uit 4 lagen (basecoat, 2 kleurlagen, topcoat). Hierbij maak ik gebruik van het merk ‘Gel in the bottle’. Per laag worden ze uitgehard onder een speciale LED-lamp, hierdoor is de lak na het uitharden direct droog. De nagellak verstevigt de nagels van de voeten en egaliseert ze. De nagellak blijft 4-6 weken zitten zonder dat ze kunnen beschadigen. Let op! Ik maak in de praktijk enkel gebruik van gellak.
  • Voetmassage met een crème van Footlogix.

Welke producten worden er gebruikt tijdens de pedicure?

Tijdens de behandeling maar ook voor thuisgebruik zijn alle voetproducten van het merk Footlogix. Zoals je van mij gewend bent duik ik altijd in de lijst van ingrediënten. Op basis van de ingrediënten is mijn keuze op Footlogix gevallen. Hoog geconcentreerde ingrediënten met verbluffende resultaten.

Hier wat voor en na foto’s van verschillende voetproblemen. Dit is toch geweldig? Deze producten zijn voor thuisgebruik en kun je vinden in mijn shop!

Ervaringen

“Een behandeling bij iris is super gezellig! Goede duidelijke uitleg en kijkt echt naar wat voor jou nodig is. Is open en eerlijk, probeert je niet zomaar iets aan te smeren maar gaat echt voor het gewenste resultaat!“

- Leonie

“Super enthousiast persoon met grote kennis van haar vak. Fijn persoon die je echt helpt en serieuze adviezen geeft zonder opdringerig te zijn. Top vakvrouw zeker aan te raden. Ik ben inmiddels vaste klant geworden.“

- Jaco

“Ik heb weer lekkere zachte voetjes. Zo heerlijk, even een momentje voor jezelf! Iris werkt heel netjes en hygiënisch. Het is altijd gezellig bij der!“

- Shannen

“Sinds kort kom ik voor mijn huid bij iris. Ze weet waar zij mee bezig is. Samen werken wij naar een mooie huid! Ik raad het iedereen aan om langs te gaan. Happy!!“

- Rosa

"Perfect! Voelde mij erg op mijn gemak en ben zeer benieuwd naar het resultaat."

- Anouk

"Het was weer heerlijk! Iris geeft een lekkere en goede behandeling en word altijd blij van der!"

- Lianne

Boek een afspraak in