Mijn visie

Welke behandeling je ook kiest bij Skinlab, ik ga altijd voor het best haalbare resultaat met als doel om vrouwen of mannen van alle leeftijden die niet lekker in hun vel zitten door huidproblemen, oprecht te kunnen helpen. Dat mensen weer hun zelf vertrouwen terug krijgen en ze op hun eigen manier weer te laten stralen. Dat is waar Skinlab by Iris het voor doet!

Mijn aanpak

Door de holistische en doeltreffende aanpak, zorgen we voor blijvende huidverbetering. Hier gaan we niet voor de Quick fix,  maar geloven we bij Skinlab dat als we die oorzaak achterhalen in combinatie met de juiste producten voor thuis en salon ondersteunende behandelingen jouw huid weer in balans kunnen brengen en een resultaat creëren op langer termijn.

Mijn specialiteit

Als expert op het gebied van verschillende combinaties en ingrediënten, weet ik welke combinatie er nodig is voor jouw specifieke huidprobleem waardoor ik ook jou kan helpen een gezonde en stralende huid te realiseren. Een goede verzorging van je huid is namelijk niet zwart-wit. Het vereist kennis. Kennis over de huid, ingrediënten en de juiste formuleringen.

Eerlijk en oprecht advies, dat is waar ik voor sta. Klanten komen graag bij Skinlab doordat er echt naar hun geluisterd word, een gepersonaliseerde aanpak krijgen, er enkel en alleen met hoogwaardige en kwalitatieve producten gewerkt wordt en naast resultaat ook ontspanning mogelijk is. Kortom, als klant sta je op nummer 1.