Over

Welke behandeling je ook kiest bij Skinlab, ik ga altijd voor het best haalbare resultaat met als doel om vrouwen of mannen die niet lekker in hun vel zitten door huidproblemen, oprecht te kunnen helpen. Dat mensen weer hun zelf vertrouwen terug krijgen en ze op hun eigen manier weer te laten stralen. Dat is waar Skinlab by Iris het voor doet!

Mijn aanpak

Met een holistische en effectieve aanpak streven we bij SkinLab naar duurzame huidverbetering. We vermijden snelle oplossingen en leggen de focus op het achterhalen van de onderliggende oorzaak, waarbij we nauw samenwerken met een orthomoleculair therapeut om een uitgebreide benadering van huidzorg te bieden. Dankzij het werken met verschillende producten en merken in het verleden, is er uitgebreide kennis opgedaan over wat effectief is en wat niet. Ik baseer mijn keuzes op wetenschappelijk onderzoek, wat garandeert dat diensten en producten bij Skinlab niet alleen effectief zijn, maar ook grondig zijn geëvalueerd op veiligheid. Door een combinatie van werkzame thuisproducten en ondersteunende kliniekbehandelingen brengen we jouw huid weer in balans, met blijvende resultaten op lange termijn als gevolg.

Specialisme in ingrediënten

Er is veel onduidelijkheid over wat voor producten geschikt zijn voor jouw huid. Er is zoveel verkrijgbaar op de markt, maar welke producten moet je dan gebruiken en in welke volgorde? Begrijpelijk als je door de bomen het bos niet meer ziet. Graag help ik ook jou om hier meer duidelijkheid in te krijgen. Als expert op het gebied van verschillende combinaties van merken en ingrediënten, weet ik welke specifieke combinatie nodig is om jouw huidprobleem op te lossen. Een goede verzorging van je huid is namelijk niet zwart-wit. Het vereist kennis. Kennis over de huid, ingrediënten en de juiste formuleringen. Omdat mijn focus altijd gericht is aan de ingrediënten en formuleringen van producten is het in mijn opzicht niet nodig om altijd alles van 1 merk te gebruiken. Vaak is dit marketing. Door juist te kijken naar de ingrediënten die het product bevat geloof ik er heilig in dat je op deze manier tot de beste combinatie komt voor jouw huidprobleem. Om deze reden wordt er bij Skinlab gewerkt met verschillende merken om tot het allerbeste resultaat te komen.

ONE WOMAN SHOW GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING

“Bij SkinLab streven we naar een plek waar huidverbeterings-behandelingen hand in hand gaan met een ontspannen en comfortabele sfeer, waardoor je een volledige ervaring krijgt.”

- Skinlab By Iris