Samenwerking

Orthomoleculair- en fytotherapeut

Romy is orthomoleculair- en fytotherapeut. In 2018 begon ze haar eigen praktijk voor orthomoleculaire gezondheid, en sindsdien heeft ze talloze mensen geholpen hun huid- en darmklachten blijvend te verminderen en een gezonde hormoonbalans te bereiken. Romy’s enthousiasme voor haar werk is ongeëvenaard. Ze is gepassioneerd over het inspireren van anderen en wil laten zien dat een gezonde huid zonder lichamelijke en mentale beperkingen mogelijk is, ongeacht hoe lang iemand al met huidproblemen worstelt. Ze vindt het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen dat een gezonde huid kan geven onbetaalbaar, en ze wil dit graag delen met iedereen die ze ontmoet. Een hele mooie aanvulling op onze behandelmethodes voor mooie duurzame resultaten.

Romy Noordzij’’

Mijn filosofie draait om het begrijpen van het individu, want geen twee huiden zijn hetzelfde. Ik geloof in maatwerk, in het luisteren naar je lichaam en het aanpakken van onderliggende disbalansen door middel van grondig labonderzoek in samenwerking met gerenommeerde laboratoria in Nederland en Duitsland. Ik werk holistisch, wat betekent dat ik naar het gehele plaatje kijk en je klachten ook op die manier behandel. Alles werkt met elkaar samen.

Over Romy Noordzij

Wat mij onderscheidt, is niet alleen mijn diepgaande kennis en ruime praktijkervaring, maar ook mijn praktische aanpak. Ik baseer mijn methodes op de laatste wetenschappelijke inzichten en bied concrete tools en adviezen om huidaandoeningen effectief bij de bron aan te pakken. Wil je je huid ook van binnenuit aanpakken en voor een holistisch traject gaan? Neem contact op met Iris voor een doorverwijzing